Sie sind hier: Startseite Nachrichten Colloquium Politicum | Prof. Dr. Louise Fawcett "The future of global regionalism: lessons from the Middle East, Latin America and beyond"

Dienstag / 22.01.19 / 20 Uhr c.t. / HS 1199, KG I

Prof. Dr. Louise Fawcett

(Head, Department of Politics & International Relations, Wilfrid Knapp Fellow and Tutor in Politics, St Catherine’s College, Oxford University)

Colloquium politicum-Reihe: Schöne neue Weltunordnung? Analysen, Herausforderungen, Prognosen

In Zusammenarbeit mit der Landeszentrale für politische Bildung und dem Carl-Schurz-Haus/Deutsch-Amerikanisches Institut e.V.